FINAL MISSIONS SUNDAY PROGRAM - OCTOBER 20, 2024. Printed 10/14/24

7:00 am Service: (Service scheduled to conclude at 8:45 am)

1	Opening – Processional of Flags by missionaries - song is "Big God" by Tim Godfrey led by	5 mins	7:00 - 7:05
	G.R.A.C.E Dance Ministry, directed by Renea Davilma. Myrnelle will show entry video with flags on screen.		
2	Introduction of Missions Sunday 2023 – "Proclaiming an Unchanging Gospel in a Changing	3 mins	7:05 - 7:08
	World" with the corresponding bible verse "Behold, I will do a new thing" Isaiah 43:19		
	Presented by Sharon Fields, Chairman of Missions Day Committee.		
3	Praise and Worship – Creole Ministry. "Amou Bondye." English translation ("The Love of God")	7 mins	7:08 - 7:15
	should be shown on screens.		
4	Recorded Video - Pastor George Yaras, Philippines Missionary	3 mins	7:15 - 7:18
5	WAM Skit: "Unchanging Gospel, Changing World."	12 mins	7:18 - 7:30
6	Team Philippines (1/12 – 1/20): Lunie Coleus & Rafael Flores	7 mins	7:30 - 7:37
7	Team Jamaica (3/16 – 3/24): Marcia Jackson & Ericka Feazell	7 mins	7:37 - 7:44
8	Team Costa Rica (4/28 – 5/3): Ivelisse Rivera & Ariadna Perez	7 mins	7:44 - 7:51
9	Team Cambodia (5/10 - 5/17): Video - Pastor Joshua Bailon interviews Missionary Rommel Gutierrez	3 mins	7:51 - 7:54
10	Video Presentation – Mission Trips and Stats provided by Beth Medrozo – dimmed sanctuary lighting	10 mins	7:54 - 8:04
11	Special Invitation/Message - Pastor Gene stresses importance of Missions then introduces pledge	15 mins	8:04 - 8:19
	cards and Spanish Ministry.		
12	Spanish Ministry Song/Pledge card procession – "Alaba" with English translation on monitors	7 mins	8:19 - 8:26
	performed while congregation walks up and places pledge cards in the baskets located in front of		
	Church rows. WAM stagehands will position.		
13	Team Mexico - 10/12 - 10/18: Hector Colon & Omar Diaz	7 mins	8:26 – 8:33
14	Recorded Video – Brother Paul Kachembere, Malawi Missionary	3 mins	8:33 – 8:36
15	'Thank You' by Pastor and release of missionaries involved in TON, and intro of Finale	4 mins	8:36 - 8:40
16	Finale - Dance by Bridge Dance Ministry "Omemma" by Chandler Moore — Johnine Mowatt is contact.	5 mins	8:40 - 8:45
	Taste of Nations - Multi- Purpose Room (light refreshments provided by GBC) - Pastor directs	15 mins	8:45 - 9:00
17	ALL to MP room displays.		

10:00 am Service: (Service scheduled to conclude at 12:00 PM NOON).

	10:00 am Service: (Service scheduled to conclude at 12:00 PM NOON).					
1	Opening – Processional of Flags by missionaries - song is "Big God" by Tim Godfrey led by	5 mins	10:00 – 10:05			
	G.R.A.C.E Dance Ministry, directed by Renea Davilma. Myrnelle will show entry video with flags on screen.					
2	Introduction of Missions Sunday 2023 – "Proclaiming an Unchanging Gospel in a Changing	3 mins	10:05 - 10:08			
	World" with the corresponding bible verse "Behold, I will do a new thing" Isaiah 43:19					
	Presented by Sharon Fields, Chairman of Missions Day Committee.					
3	Praise & Worship – Creole Ministry. "Amou Bondye." English translation shown on screens.	7 mins	10:08 -10:15			
4	Recorded Video - Pastor Gorge Yaras, Philippines Missionary	3 mins	10:15 - 10:18			
5	WAM Skit: "Unchanging Gospel, Changing World."	12 mins	10:18 – 10:30			
6	Team Philippines (1/12 – 1/20): Myrnelle Elie & Eric Harris	10 mins	10:30 - 10:40			
7	Team Jamaica (3/16 – 3/24): Stanford Jackson, Yveline Mauger, & Winsome Simon	10 mins	10:40 - 10:50			
8	Team Costa Rica (4/28 – 5/3): Mildred Johnson, Althea Maylor Davis, & Lorraine Bonilla	10 mins	10:50 - 11:00			
9	Team Cambodia (5/10 - 5/17): Video - Pastor Joshua Bailon interviews Missionary Rommel Gutierrez	3 mins	11:00 – 11:03			
10	Video Presentation – Mission Trips and Stats provided by Beth Medrozo – dimmed sanctuary lighting	10 mins	11:03 – 11:13			
11	Special Invitation/Message - Pastor Gene stresses importance of Missions then introduces pledge	17 mins	11:13 – 11:30			
	cards and Spanish Ministry.					
12	Spanish Ministry Song/Pledge card procession – "Alaba" with English translation on monitors	7 mins	11:30 – 11:37			
	performed while congregation walks up and places pledge cards in the baskets located in front of					
	Church rows. WAM stagehands will position.					
13	Team Mexico - 10/12 - 10/18: David Bonilla, Iris Melendez (with Pastor David translating) & Melanie Perez	10 mins	11:37 - 11:47			
14	Recorded Video – Brother Paul Kachembere, Malawi Missionary	3 mins	11:47 - 11:50			
15	'Thank You' by Pastor and release of missionaries involved in TON, and intro of Finale	5 mins	11:50 - 11:55			
16	Finale - Dance by Bridge Dance Ministry "Omemma" by Chandler Moore — Johnine Mowatt is contact.	5 mins	11:55 - 12:00			
17	Taste of Nations - Multi- Purpose Room (WITH NATIONAL FOOD). Pastor directs all to MP room.	60 mins	12:00 - 01:00			

Note: WAM will be supporting the event with stage management. Myrnelle will be the screens operator. Russ is sound tech for 1st service, and Kirk for the 2nd service. Cedric will handle the lighting for both services. All videos will go to Johnine (Media).